Избори Политика

Партия на „ЗЕЛЕНИТЕ“ избра град Дупница да закрие своята кампания!

Партия на „ЗЕЛЕНИТЕ“ избра град Дупница, за да закрие своята предизборна кампания. Изборът на Дупница не е случаен, тъй като кандидатът за евродепутат Евгения Гергова е родом от града.
Пред стотици граждани събрали се на площада кандидатите за европарламента от листата на Партия на „ЗЕЛЕНИТЕ“ направиха своите финални изявления.
„В Европейския парламент главен приоритет ще ни бъде опазването на природата и нейната уникалност, защото Партия на „ЗЕЛЕНИТЕ“ е единствената партия в България, която се грижи за чистота на въздуха. А да припомним на гражданите, че въздухът в България е по-мръсен от този в Китай това сочат данните за 2018 година. Заедно с България в ЕС по замърсен въздух са Чехия, Унгария и Латвия. Румъния е малко по-добре – въздухът там е по-мръсен от този в Индия. Страната ни е убедителен първенец по критерия за загуба на години живот в добро здраве поради замърсяване на въздуха. У нас тя е 2.4 на 100 жители .В това отношение превишаваме повече от два пъти средния показател на ЕС. Тези стряскащи данни за от доклади на ЕК , ето защо зелените ще работят за подобряване на качеството на въздуха, който дишаме не само ние в България, но и в целия Европейски съюз.
Освен за чистота на природата от партията уверяват, че ще пазят суверенитета на България, ще пледират за една по-справедлива, устойчива икономически Европа . Ще се противопоставят на Европа на две или повече скорости, ще се противопоставят България да бъде в периферията или в полупериферията на Европейския съюз. Ще работят категорично и срещу двойния стандарт.“

Партия на „ЗЕЛЕНИТЕ“ е номер 5 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани новини

Ще се радваме на хубаво време

Politic

Държавата и фермерите ще финансират борбата с градушките

Politic

Манолова за избора на Гешев: Отговорен е премиерът Борисов – реформа няма

Politic

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.