Политика

Днес депутатите ще заседават на затворени врати

По-голямата част от пленарното заседание днес ще протече на затворени врати поради секретността на докладите, които ще разгледат депутатите. Това става ясно от проектопрограмата на Народното събрание, публикувана на официалния сайт.

 Първа точка в дневния ред е доклад на Междуведомствената комисия за експортен контрол и неразпространение на оръжията за масово унищожение. Обсъждането на доклада ще бъде отворено.

 След това в програмата на Народното събрание са доклад за дейността на Държавна агенция „Национална сигурност“ за 2018 година, доклад за дейността на Държавна агенция „Разузнаване“ за 2018 година, доклад за дейността на Служба „Военна информация“ за 2018 година и доклад на Държавната комисия по сигурността на информацията относно цялостната дейност по състоянието на защитата на класифицираната информация в Република България през 2018 година.

{cbrelatedarticle count=“2″ /}

Четирите доклада ще бъдат обсъдени на закрито пленарно заседание поради секретността на информацията в тях.

Източник: 24novini.bg

Свързани новини

Вечерни новини: БНТ на практика е във фалит, протестите в Хонконг спряха закона за екстрадиция

Politic

Борисов за петицията на ЕП срещу ”Струма”: Българският казан в ада не се пази

Politic

Красимир Янков: Не му е работа на Борисов да дава съвети за Манолова, страх го е

Politic

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.