Политика

Видеото от оставката на Цветанов: „Жертвата бях аз“ (видео+цитати)

По време на брифинг в Народното събрание, на който зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че напуска парламента като председател на ПГ на ГЕРБ и като депутат, той заяви, че е жертва, разказа колко е близък с Борисов и заяви, че няма от какво да се срамува. 

 

 

Ето най-отличаващите се фрази на Цветанов:

Жертвата бях аз.

За ЗУТ всички специалисти категорично заявяват, че промените през 2017 г. нямат нищо общо с тази сграда. КОгато се стига до медийни спекулации се стига до обществено напрежение, което влияе върху политически партии, управление, парламентарни мнозинства, но в случая жертвата бях аз.

Когато съм взимал собствените си решения съм ги споделял с най-близките си хора до мен и това направих днес, споделих на премиера Борисов.

{cbrelatedarticle count=“2″ /}

2005 година когато бях помолен от премиера Борисов да напуснем заедно МВР това беше важно житейско решение за мен. Аз го приех, обсъдих го с моята съпруга и тръгнах по този път за частични избори и избори за кмет.

Смятате ли, че за нас позицията или постовете, които заемаме имат някакво значение?

Нямам от какво да се срамувам.

Това е голямата политика. Ветровете брулят високите върхове.

Цветан Цветанов отказа да отговаря на въпросите на телевизията на БСП и пожела операторът им да вдигне ръка, за да знае към коя камера да се обърне и да говори. Той обърка и поста, заеман от Цецка Цачева, като я обяви за зам.-министър на правосъдието, а не за министър, но после се поправи.

 • политика
 • Цветан Цветанов
 • оставка
 • скандал
 • видео

  Източник: 24novini.bg

  Свързани новини

  Петър Бояджиев: В Брюксел се води жестока битка между тези, които забатачват съюза и тези, които искат промяна

  Politic

  Патриарх Неофит оглави Света Божествена литургия за Цветница

  Politic

  Емил Караниколов: В Перник е пълен хаос, трябва смяна на цялата ВиК мрежа

  Politic

  Публикувай коментар

  * Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.