Политика

Борисов: С Кралев можем да излезем облечени като гимнастички

Министър-председателят Бойко Борисов отвърна на изказването на президента Румен Радев, че „каквато ни е държавата, такъв ни е и футболът“. 

 

 

„Като си дойдат златните момичета със златните медали, ние можем да си излезем с Кралев във вид на гимнастички и да кажем – „каквото ни е правителството, такава ни е гимнастиката“.

Не е правилно това и опонентите ни да се съобразяват с това“, опонира Борисов от Брюксел.

Той призова да не бъдат вкарвани в драмата какво ще решават футболните хора. 

„Както всяка федерация, те имат право да го решат. А ние да се отъждествяваме с победите или загубите и да поемаме политиците пасиви или активи, не е грешно“, заяви премиерът. 

Борисов помоли още правителството да не бъде замесвано с БФС. 

„Съгласете се – да седна с Боби Михайлов и да поема всичките му пасиви! Не ща! Изобщо нямаме отношение ще правят ли конгрес, няма ли да правят, ще дават ли оставка, няма ли…“, заключи Борисов.

{cbrelatedarticle count=“2″ /}

И отново повтори, че на двустранната среща снощи с британския премиер Борис Джонсън си поговорили, поздравили се и си казали: „Заедно сме срещу расизма“, разкри той и подчерта за прекрасните отношения, които страната ни има с Обединеното кралство.

 

 • Бойко Борисов
 • Красен Кралев
 • гимнастички
 • румен радев

  Източник: 24novini.bg

  Свързани новини

  АПИ: Възможни са затруднения при продажбата на е-винетки на 14 август

  Politic

  Венци Мицов: От много стратегии сме на последно място в ЕС по всичко

  Politic

  Вечерни новини: Новата власт на София започва работа, износът почти не расте

  Politic

  Публикувай коментар

  * Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.